Η κλινική reGrow Clinic

icon

Προσεχτικά επιλεγμένη ολιγομελής χειρουργική ομάδα

icon

Πολυετής εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών

icon

Μεγάλη εμπειρία στην σύγχρονη τεχνική μεταμόσχευσης FUE

icon

Απερίσπαστη προσοχή σε ένα μόνο περιστατικό μεταμόσχευσης κάθε ημέρα

icon

Έμφαση στην καλύτερη δυνατή εμπειρία θεραπείας του ασθενούς

icon

Διαρκής εκπαίδευση στις νέες εφαρμογές μεταμόσχευσης μαλλιών

Πολλές κλινικές εφαρμόζουν ένα μόνο είδος μεταμόσχευσης μαλλιών ή για έναν μόνο τύπο ασθενούς. Στη reGrow Clinic ακολουθούμε κάθε φορά εξατομικευμένη προσέγγιση. Εξετάζουμε προσεχτικά αν είστε κατάλληλοι υποψήφιοι για μεταμόσχευση μαλλιών και σας ενημερώνουμε και σας εκπαιδεύουμε σχετικά με το πιο αποτελεσματικό πλάνο θεραπείας.

Στην reGrow Clinic, το πάθος και η δεξιοτεχνία συνδυάζονται με την εξειδίκευση και την εμπειρία ώστε να σας προσφέρουμε αποτελέσματα που δείχνουν απόλυτα φυσικά και ταιριαστά πάνω σας. Το πάθος είναι η λέξη που περιγράφει αυτό που κάνουμε. Η δεξιοτεχνία αφορά στην αισθητική ματιά και την ικανότητα να δημιουργούμε αποτελέσματα που ταιριάζουν με το σχήμα του προσώπου, την ηλικία, τον βαθμό τριχόπτωσης, την εθνικότητα και τα υπόλοιπα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας.

Η πολυετής εξειδίκευση και εμπειρία στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών μας δίνει τη δυνατότητα να:

  • αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά την αραίωση των μαλλιών σε άνδρες και γυναίκες,
  • βελτιώνουμε το σχήμα και την πυκνότητα των φρυδιών και των γενιών,
  • αποκαθιστούμε την τριχοφυΐα σε ουλές κάθε αιτίας,
  • διορθώνουμε τα φτωχά αποτελέσματα παλαιότερων μεταμοσχεύσεων μαλλιών.

Υπερσύγχρονες αίθουσες και ιατρικός εξοπλισμός

Σίγουρα η ιατρονοσηλευτική ομάδα αποτελεί τη βάση για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, όμως γνωρίζουμε ότι η τεχνολογική υποστήριξη είναι ένα σημαντικό συστατικό της επιτυχίας. Στη reGrow Clinic, επενδύουμε σταθερά σε σύγχρονα διαγνωστικά μέσα, λογισμικά προγράμματα, μικροσκοπικά εργαλεία και θεραπευτικές μεθόδους που μας επιτρέπουν να αξιοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο τα τριχοθυλάκιά σας και να εξασφαλίζουμε το μέγιστο ποσοστό επιβίωσής τους (survival rate).

Οι υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες της reGrow Clinic ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα των μεταμοσχεύσεων μαλλιών και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας υπηρεσιών. Ταυτόχρονα, είναι έτσι σχεδιασμένες για να σας παρέχουν όλες τις ανέσεις και χώρους ανάπαυλας ώστε να μετατρέπουν τον χρόνο της θεραπείας σας σε μία ευχάριστη εμπειρία ανανέωσης της εικόνας, αλλά και της ψυχικής σας διάθεσης.