Μεταμόσχευση Μαλλιών

Πόσο κοστίζει;

icon

Προσεχτικά επιλεγμένη ολιγομελής χειρουργική ομάδα

icon

Πολυετής εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών

icon

Μεγάλη εμπειρία στην σύγχρονη τεχνική μεταμόσχευσης FUE

icon

Απερίσπαστη προσοχή σε ένα μόνο περιστατικό μεταμόσχευσης κάθε ημέρα

icon

Έμφαση στην καλύτερη δυνατή εμπειρία θεραπείας του ασθενούς

icon

Διαρκής εκπαίδευση στις νέες εφαρμογές μεταμόσχευσης μαλλιών

Aξιοποιούμε τα τριχοθυλάκιά σας με τον καλύτερο τρόπο

Στη reGrow Clinic, βασικό μας μέλημα είναι να σας προσφέρουμε ένα απολύτως φυσικό, πυκνό αποτέλεσμα μεταμόσχευσης μαλλιών χωρίς πόνο, χωρίς σημάδια. Εφαρμόζουμε αποκλειστικά τη σύγχρονη μέθοδο FUE και αξιοποιούμε τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μέσα, λογισμικά προγράμματα, μικροσκοπικά εργαλεία και θεραπευτικές μεθόδους που μας επιτρέπουν να αξιοποιούμε τα τριχοθυλάκιά σας με τον καλύτερο τρόπο. Δεν κάνουμε έκπτωση στο αποτέλεσμα, καθώς γνωρίζουμε ότι τα τριχοθυλάκιά σας είναι αναντικατάστατα και το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι παντοτινό.

Τοποθετούμε τον μέγιστο αριθμό μοσχευμάτων

Στην κλινική μας, το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών δεν καθορίζεται από τον αριθμό των μοσχευμάτων που θα τοποθετηθούν. Τις ημέρες του χειρουργείου, έχετε την απερίσπαστη προσοχή του γιατρού και όλης της εξειδικευμένης ομάδας μεταμόσχευσης μαλλιών, οι οποίοι εργάζονται με στόχο να τοποθετήσουν τον μέγιστο εφικτό αριθμό μοσχευμάτων (grafts). Σε ένα συνηθισμένο χειρουργείο τα τριχοθυλάκια που τοποθετούμε κυμαίνονται από 1500 εώς 3500. Το κόστος της μεταμόσχευσης είναι 2800 ευρώ.

Δεν τιμολογούμε με βάση τον ακριβή αριθμό μοσχευμάτων, αφού πάντα επιδιώκουμε να μεταφέρουμε τον μέγιστο εφικτό αριθμό grafts ώστε να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Για μας είναι πιο σημαντικό να αποκαταστήσουμε στο μάξιμουμ την πυκνότητα των μαλλιών σας και να σας χαρίσουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα που θα σας προσφέρει ικανοποίηση κάθε φορά που θα κοιτάζεστε στον καθρέφτη, παρά ένα φτωχό αποτέλεσμα για μία πιο μειωμένη τιμή μεταμόσχευσης μαλλιών.

Άλλωστε στην κλινική μας το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι ήδη προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα, ώστε να είναι πιο προσιτό στο κοινό, σε σχέση με τις τιμές μεταμόσχευσης μαλλιών που επικρατούν σε χώρες του εξωτερικού. Μία μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE σε μία αξιόπιστη κλινική της Ευρώπης ή της Αμερικής, που έχει να παρουσιάσει πολλά καλά αποτελέσματα, χρεώνεται 3 έως 6 φορές υψηλότερα. Στη reGrow Clinic, το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών δεν διαφέρει πολύ από την τιμή των λοιπών επεμβάσεων πλαστικής χειρουργικής. Και όπως ένας πλαστικός χειρουργός δεν τιμολογεί με βάση το μέγεθος του ενθέματος μαστού που θα χρησιμοποιήσει για μία αυξητική στήθους, έτσι και η χρέωση της μεταμόσχευσης μαλλιών δεν γίνεται με βάση τον αριθμό των μοσχευμάτων, αλλά με βάση το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι επένδυση ζωής

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μία επένδυση ζωής, αφού το αποτέλεσμά της είναι μόνιμο και τα τριχοθυλάκιά σας δεν είναι ανεξάντλητα. Μία χαμηλή τιμή μεταμόσχευσης μαλλιών είναι πολύ πιθανό να σας κοστίσει τελικά ένα κακό ή φτωχό αποτέλεσμα, το οποίο μάλιστα μπορεί να μην διορθώνεται αν η δότρια περιοχή καταστραφεί και δεν υπάρξει σωστή διαχείριση και κατανομή των τριχοθυλακίων σας. Ακόμα όμως κι αν είναι δυνατή μία διορθωτική μεταμόσχευση μαλλιών, αυτό θα εκτοξεύσει τελικά το συνολικό κόστος για την αποκατάσταση των μαλλιών σας και φυσικά θα σημάνει έξτρα χρόνο και ταλαιπωρία για σας. Στην προσπάθειά σας δηλαδή να εξοικονομήσετε χρήματα, είναι πιθανό να χάσετε τριχοθυλάκια που είναι ανεκτίμητης αξίας, αφού δεν μπορούν να αναγεννηθούν, να αντικατασταθούν ή να αναπληρωθούν με κάποιον τρόπο εκ των υστέρων.

Στη reGrow Clinic, διαθέτουμε όλη την τεχνογνωσία, την εξειδίκευση και την εμπειρία για να σας προσφέρουμε ένα άριστο αποτέλεσμα και να αποκαταστήσουμε την εικόνα των μαλλιών σας αλλά και την αυτοπεποίθησή σας.