Η ομάδα της reGrow Clinic

icon

Προσεχτικά επιλεγμένη ολιγομελής χειρουργική ομάδα

icon

Πολυετής εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών

icon

Μεγάλη εμπειρία στην σύγχρονη τεχνική μεταμόσχευσης FUE

icon

Απερίσπαστη προσοχή σε ένα μόνο περιστατικό μεταμόσχευσης κάθε ημέρα

icon

Έμφαση στην καλύτερη δυνατή εμπειρία θεραπείας του ασθενούς

icon

Διαρκής εκπαίδευση στις νέες εφαρμογές μεταμόσχευσης μαλλιών

Στη reGrow Clinic γνωρίζετε εξαρχής ποιος θα σας χειρουργήσει. Διαθέτουμε μία και μοναδική, ολιγομελή χειρουργική ομάδα που εργαλειοδοτεί τους ιατρούς. Τα μέλη της έχουν επιλεγεί προσεκτικά από τον επικεφαλής της κλινικής, Πλαστικό Χειρουργό Γεώργιο Βελημβασάκη. Η ομάδα που θα σας χειρουργήσει, είναι αυτή που είναι υπεύθυνη για τα αποτελέσματα που βλέπετε σε αυτό το site.

Στη reGrow Clinic δεν είμαστε "εργοστάσιο". Εφαρμόζουμε μόνο μία μεταμόσχευση μαλλιών κάθε μέρα. Την ημέρα εκείνη απολαμβάνετε την απερίσπαστη προσοχή όλης της ιατρονοσηλευτικής ομάδας, που φροντίζει να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία θεραπείας χωρίς καμία βιασύνη. Στόχος της ομάδας της reGrow Clinic είναι να σας προσφέρει ένα άριστο αποτέλεσμα μεταμόσχευσης μαλλιών, δημιουργώντας ταυτόχρονα τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι ώρες της επέμβασης να κυλήσουν ευχάριστα και άνετα για εσάς.

Καθώς η μέθοδος της μεταμόσχευσης μαλλιών διαρκώς εξελίσσεται και βελτιστοποιείται, η ομάδα της reGrow Clinic λαμβάνει σταθερή εκπαίδευση πάνω σε νέες τεχνικές, ιατρικό εξοπλισμό και εξελιγμένα λογισμικά προγράμματα που εξασφαλίζουν το μέγιστο αποτέλεσμα επαναφύτρωσης και επαναπύκνωσης των μαλλιών με τον πιο ανώδυνο, ασφαλή και στοχευμένο τρόπο. Γνωρίζοντας ότι τα τριχοθυλάκιά σας είναι αναντικατάστατα, φροντίζουμε για την προστασία και την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή τους. Αποτελεί ύψιστης σημασίας για μας να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη που σας δείχνετε. Το χαμόγελο ικανοποίησής σας αποτελεί για μας την καλύτερη ανταμοιβή.