Γεώργιος Βελημβασάκης

Ο Έλληνας ιατρός που εμπιστεύονται οι Γερμανοί ασθενείς

icon

15 χρόνια εξειδίκευσης στη μεταμόσχευση μαλλιών

icon

Περισσότερες από 6.000.000 μεταφορές τριχοθυλακίων

icon

7.500+ Μεταμοσχευμένες Τρίχες σε 1 Συνεδρία (Notable)

icon

Εμπειρία και στις 2 μεθόδους μεταμόσχευσης: FUE, FUT

icon

Εφαρμογή των Καλών Πρακτικών της παγκόσμιας κοινότητας

icon

Μεγάλη Διεθνής Εμπειρία

Ο Πλαστικός Χειρουργός Γεώργιος Βελημβασάκης είναι εξειδικευμένος στη Μεταμόσχευση Μαλλιών και διαθέτει 15 χρόνια διεθνούς εμπειρίας, έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 6.000.000 μεταφορές τριχοθυλακίων.

Εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στην “Παγκόσμια Πρωτεύουσα” της Μεταμόσχευσης Μαλλιών, την Κωνσταντινούπολη, την πόλη όπου γίνονται οι περισσότερες Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών στον κόσμο. Εκεί, πραγματοποίησε εκατοντάδες Μεταμοσχεύσεις δίπλα σε μερικούς από τους κορυφαίους Ιατρούς της Ευρώπης, και στη συνέχεια μετακινήθηκε στη μεγαλύτερη κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών της Γερμανίας (την Μedical Οne) και παράλληλα μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης, όπου και εργάστηκε για περισσότερα από 10 χρόνια ως ο Βασικός Χειρουργός της Κλινικής.

Το 2018, ίδρυσε τη reGrow Clinic στην Αθήνα, την Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών που προσελκύει ασθενείς από όλη την Ευρώπη. Σε έναν υπερσύγχρονο χώρο, όπου πληρούνται όλες οι προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας υπηρεσιών, εφαρμόζει τις διεθνείς gold standard πρακτικές της μεταμόσχευσης μαλλιών. Επιδιώκει πάντα το άριστο αποτέλεσμα, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση στη συνολική εμπειρία των ασθενών στους χώρους της reGrow Clinic από την πρώτη ενημερωτική συνάντηση μέχρι την ολοκλήρωση του αποτελέσματος της μεταμόσχευσης μαλλιών έναν χρόνο μετά την επέμβαση.

Μέχρι σήμερα, έχει αποκαταστήσει την πυκνότητα των μαλλιών και πάνω από όλα την αυτοπεποίθηση χιλιάδων ασθενών από την Ελλάδα και την Ευρώπη, και συνεχίζει συμμετέχοντας παράλληλα σε επιστημονικά συνέδρια και παραμένοντας ενήμερος των διεθνών εξελίξεων στον τομέα αντιμετώπισης της τριχόπτωσης και ιατρικής αποκατάστασης του τριχωτού.

Είναι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (EBOPRAS).